سپینو

0

ترامپ: اگر پوتین کوتاه نیاید، پاتریوت‌ها روانه اوکراین می‌شوند!

  • کد خبر : 8193
  • 24 تیر 1404 - 11:44
ترامپ: اگر پوتین کوتاه نیاید، پاتریوت‌ها روانه اوکراین می‌شوند!
سلاح پاتریوت (MIM-104 Patriot) یک سامانه دفاع هوایی پیشرفته ساخت ایالات متحده است که برای رهگیری موشک‌های بالستیک، کروز، و هواگردهای دشمن طراحی شده است.

آخرین ویرایش مطلب: ۱۴۰۴/۰۴/۲۴

به گزارش سرویس ترجمه وفاق ملی، پس از تلاش ترامپ برای صلح اوکراین و روسیه، و ناکامی او از راضی کردن پوتین برای تن دادن به این صلح، امروز ترامپ گفت: «من هرگز از روسیه راضی نیستم و نسبت به آنها بسیار نگران هستم و اگر ظرف ۵۰ روز به توافق نرسیم، تعرفه‌های بیشتری علیه روسیه وضع خواهیم کرد. ما به اوکراین سلاح خواهیم فرستاد و ایالات متحده هزینه آنها را پرداخت نخواهد کرد. باید برای پایان دادن به جنگ در اوکراین به توافق برسیم. ناتو تحویل سلاح‌های آمریکایی به اوکراین را هماهنگ خواهد کرد‌.»

ترامپ تا روز پیش از دادن سلاح به اوکراین شانه خالی کرده بود اما امروز رسما اعلام کرد که وزرای دفاع آمریکا و آلمان درباره انتقال سامانه پاتریوت به اوکراین دیدار می‌کنند.

در پی اعلام رئیس‌جمهور آمریکا و دبیرکل ناتو، وزرای دفاع آمریکا و آلمان به زودی در مورد انتقال سامانه موشکی پاتریوت به اوکراین دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد. این اقدام در چارچوب افزایش نقش کشورهای اروپایی در مقابله با جنگ روسیه علیه اوکراین و تقویت امنیت نظامی منطقه صورت می‌گیرد.


سلاح پاتریوت (MIM-104 Patriot) یک سامانه دفاع هوایی پیشرفته ساخت ایالات متحده است که برای رهگیری موشک‌های بالستیک، کروز، و هواگردهای دشمن طراحی شده است.

این سیستم توسط شرکت‌های Raytheon و Lockheed Martin تولید می‌شود و از دهه ۱۹۸۰ تاکنون در خدمت ارتش آمریکا و متحدانش قرار دارد. پاتریوت توانایی‌ مقابله با موشک‌های بالستیک، کروز، و هواپیماها در تمام شرایط آب‌وهوایی و استفاده از رادار آرایه فازی چندکاره برای شناسایی و رهگیری همزمان تا ۱۰۰ هدف را دارد و این قابلیت شلیک موشک‌های مختلف مانند PAC-2, PAC-3, و GEM-T با بردهای متفاوت (۱۵ تا ۱۰۰ کیلومتر) را به آن می‌دهد.

سامانه پاتریوت اولین بار در جنگ خلیج فارس (۱۹۹۱) برای مقابله با موشک‌های اسکاد عراق مورد استفاده قرار گرفت.

حضور پاتریوت در جنگ اوکراین برای دفاع در برابر حملات روسیه، از جمله رهگیری موشک‌های هایپرسونیک کینژال‌ بود. از این سلاح تنها آمریکا، آلمان، اسرائیل، ژاپن، عربستان سعودی، و اخیراً اوکراین (با ۸ سامانه، که ۶ مورد فعال هستند) استفاده می‌کنند.

اما روسیه این سامانه را در اختیار ندارد. سیستم دفاع هوایی روسیه عمدتاً متکی بر سامانه‌های S-300 و S-400 است که رقیب پاتریوت محسوب می‌شوند. در عوض، روسیه اخیراً ادعا کرده که دو سکوی پرتاب پاتریوت اوکراین را در جریان جنگ منهدم کرده است. با این وجود به نظر می آید که اوکراین با این سلاح، توانایی بالاتری نسبت به روسیه خواهد یافت.

پاتریوت، سلاحی با تحرک بالا، زمان واکنش سریع، و مقاومت در برابر جنگ الکترونیک است که محدودیت در شناسایی اهداف کم‌ارتفاع در مناطق کوهستانی و هزینه بالای هر موشک (حدود ۴ میلیون دلار) از معایب آن است.


ولادیمیر پوتین با لبریز کردن صبر ترامپ باعث شد اوکراین از طریق ناتو این سلاح را در اختیار بگیرد.

وال استریت ژورنال، به نقل از یک مقام ارشد اوکراینی: ترامپ به زلنسکی توصیه کرده جنگ را به داخل روسیه بکشاند

بعد از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه ترامپ از اوکراین خواسته جنگ را به داخل روسیه بکشاند او در یک کنفرانس خبری گفت: «زلنسکی نباید به مسکو حمله کند.» ترامپ همچنین مدعی شد که در این جنگ طرفدار هیچ‌یک از دو طرف نیست.

طبق گزارش وال استریت ژورنال، چنین برآورد می‌شود که ترامپ از اصرار به ادامه روند مذاکرات بین این دو کشور ناامید شده اما امیدوار است که طرفین، خود به این جنگ بی پایان، پایان دهند.

لینک کوتاه : https://vefaghemelli.com/?p=8193
  • نویسنده : نعیمه عطامنش
انفرادی

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.