سپینو

0

موفقیت دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۵

  • کد خبر : 8961
  • 05 مرداد 1404 - 10:57
موفقیت دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۵
مدال‌های دانش‌آموزان ایرانی در المپیاد جهانی زیست‌شناسی، چندمین موفقیت گروه‌های ایرانی در المپیادهای جهانی طی هفته‌های گذشته است.

تیم ملی المپیاد زیست‌شناسی جمهوری اسلامی ایران با کسب سه مدال طلا و یک مدال نقره در سی‌وششمین دوره المپیاد جهانی زیست‌شناسی ۲۰۲۵، بار دیگر نام ایران را در میان برترین‌های این رقابت علمی معتبر جهانی ثبت کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به نقل از ایرنا، این دوره از رقابت‌ها به میزبانی کشور فیلیپین برگزار شد و دانش‌آموزان ایرانی با عملکردی درخشان توانستند افتخاری دیگر برای کشور رقم بزنند. در ترکیب تیم ملی، سیاوش پزشپور، علی‌اکبر نورالهی و علی سلیمان‌زاده موفق به کسب مدال طلا شدند و رادین بیانی نیز مدال نقره این رقابت‌ها را از آن خود کرد.

این نتیجه دومین موفقیت علمی دانش‌اموزان ایرانی در این هفته است. روز گذشته نیز تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در پنجاه‌وپنجمین دوره المپیاد جهانی فیزیک در فرانسه، موفق به کسب پنج مدال نقره شده بود.

دانش‌آموزان ایرانی در سال جاری با حضور در رقابت‌های جهانی در کشورهای چین، استرالیا، فرانسه و امارات، دستاوردهای قابل توجهی کسب کرده‌اند. تیم ملی المپیاد ریاضی کشورمان با رقابت در میان ۳۲ کشور، موفق به کسب رتبه دوم در چین شد و در رقابت‌های استرالیا نیز با ۷ پله صعود نسبت به سال گذشته، جایگاه دوازدهم جهان را به خود اختصاص داد. همچنین، تیم ملی شیمی ایران در پنجاه‌وهفتمین دوره المپیاد جهانی در دبی، چهار مدال نقره به دست آورد.

کسب ۳ مدال طلا و یک نقره؛ تثبیت جایگاه ایران در جمع قدرت‌های علمی جهان

گفتنی است نخستین دوره المپیاد جهانی زیست‌شناسی در سال ۱۹۹۰ میلادی (۱۳۶۹ شمسی) با حضور شش کشور به میزبانی جمهوری چک برگزار شد و این رقابت‌ها در سه دهه اخیر به یکی از معتبرترین رویدادهای علمی دانش‌آموزی جهان بدل شده است.

المپیاد جهانی زیست‌شناسی بین آن گروه از دانش‌آموزان دبیرستانی برگزار می‌شود که رتبه‌های برتر را در المپیادهای زیست‌شناسی کشورهای خود به دست آورده‌اند. آن‌ها در این رقابت خلاقیت و مهارت‌های حل مسایل زیستی خود را به آزمون می‌گذارند. در واقع المپیاد جهانی زیست‌شناسی می‌کوشد دانش‌آموزان با استعداد و توانای کشورهای عضو را با یکدیگر آشنا و به رشتهٔ زیست‌شناسی علاقه‌مند کند.

لینک کوتاه : https://vefaghemelli.com/?p=8961
انفرادی

ثبت دیدگاه

دیدگاهها بسته است.